Notice: Undefined offset: 2 in /home/admin/trojerdk.com/catalog/controller/blog/post.php on line 967 Den varme form for Chelseas ungdom

  Den varme form for Chelseas ungdom

  Abrahams omdrejningspunkt og den varme form for Chelsea's ungdom er et vidnesbyrd om deres kvalitet. De er gode spillere, og nu får de endelig chancen for at vise det. Denne mulighed kommer fra en uheldig situation. Tidligere i år fik Chelsea et to-transfer-vindue forbud for overtrædelse af FIFA-reglerne med hensyn til underskrift af mindreårige. Dette forbud, langs salget af Eden Hazard og David Luiz, efterlod huller i holdet, der skulle udfyldes indefra.

  Christian Pulisic iført en Billige fodboldtrøjer så endelig banen for Chelsea i et vigtigt spil for første gang på mere end en måned søndag. Det tog ikke den 21-årige amerikaner lang tid at gøre indflydelse. Efter ikke at have spillet et eneste minut i Premier League i september måned og boet på bænken til begge Chelsea's Champions League-kampe, kom Pulisic fra bænken søndag i Southampton i et spil, Blues vandt 4-1.

  Chelsea-starlet har også sagt, at han ikke er bekymret for det gebyr, klubben har betalt for at underskrive ham fra Borussia Dortmund, og har benægtet presset for at udføre har nogen indflydelse på hans form. Pulisic aftalte en overførsel for at flytte til Chelsea i januar, hvor den amerikanske international til sidst flyttede denne sidste sommer. Han har dog undladt at negle en regelmæssig plads i holdet under manager Frank Lampard indtil videre.

  Maurizio Sarris modvilje mod at give Callum Hudson-Odoi iført en almindelig Premier League-minut fra Chelsea fodboldtrøjer efterlod Chelseas førsteholdsstjerner ved at skrabe hovedet. På trods af at han kun var 18 år gammel, blev spilleren hyldet af den tidligere Chelsea-stopper Rob Green som "konsekvent den bedste i træning". Men den tidligere Blues-chef Sarri overleverede Hudson-Odoi kun 10 optrædener i ligaen sidste sæson, hvor seks af dem kom fra bænken.

  Verwante Tags

  Billige fodboldtrøjer Chelsea fodboldtrøjer

  Reacties

  Note: HTML is not translated!