Notice: Undefined offset: 2 in /home/admin/trojerdk.com/catalog/controller/blog/post.php on line 967 Chelseas fire Premier League-kampe

  Chelseas fire Premier League-kampe

  Chelseas fire Premier League-kampe er et lille øjebliksbillede af, hvad sæsonen kan være. Ikke desto mindre giver de os et indblik i, hvad der i øjeblikket sker med klubben, og hvad de har brug for at ordne. Pulisic er på et nyt hold i en ny liga, og tidlige afkast afslører kun så meget. Amerikanske fans holder et særligt øje med Chelsea, siden Christian Pulisic iført en Billige fodboldtrøjer blev medlem af holdet.

  Det har været en blandet start på Premier League-sæsonen for Chelsea. Fem point fra fire kampe repræsenterer en overvældende start, men med en ny manager og adskillige nye i seng i troppen er den nuværende 11. plads muligvis ikke det værste sted i verden.

  Selvfølgelig med en ny manager i Frank Lampard og flere unge spillere, der ønsker at tilpasse sig livet på Stamford Bridge, kan det tage lidt tid, før tingene klikker på plads. Det var, hvad Marcos Alonso iført en Chelsea fodboldtrøjer håbede på, da han tog til sociale medier mandag aften.

  Manchester United-back Diogo Dalot er rejst til den kinesiske Super League-klubb Shanghai SIPG for at søge behandling for et hofteproblem. 2018-mesterne tæller den tidligere Chelsea-midtbanespiller Oscar i deres trup sammen med den tidligere West Ham-angriber Marko Arnautovic og hans landsmand Hulk.

  Verwante Tags

  Billige fodboldtrøjer Chelsea fodboldtrøjer

  Reacties

  Note: HTML is not translated!